1e plaats voor Thomas Heck (TEAM HSR /SCOOTER CENTER) op de harsring

, ,
RH-Scooter-Cup harsring

RH-Scooter Cup 2010 harsring

25.7. Hars ring

Afgelopen zondag vond bij mooi weer de tweede van vier evenementen van de RH-Scooter Cup 2010 plaats op de Harzring.

Aangezien ik een Pasen heb op het eerste evenement van de beker 1e en 2e plaats, ik wilde mezelf ook deze keer in de top 3 plaatsen! Dit keer werd er een andere routevariant gereden, wat erg leuk was.

De ochtendtraining was in verband met nieuwe onderdelen Scooter Center en de Sava-banden heel goed. Ik was in staat om het te doen met precies 7/100 sec. Achter Philip Hasemann veilige startpositie 2 van 17 coureurs!

Na een lunchpauze begon meteen de eerste race. De start van de eerste race ging niet zo goed en aangezien sommige coureurs altijd denken dat de race gewonnen zal worden in de eerste bocht J, stond ik na de start pas op plaats 4. Het kostte me toen wat tijd om Philip in te halen Hasemann en nam de leiding. helaas

Een ronde later in een bocht naar rechts gleed mijn voorwiel weg en viel ik.

Gelukkig brak er niets aan mij of aan de scooter en kon ik de race hervatten op de 8e plaats. Met goede rondetijden (Snelste raceronde) Ik kon Oktawian Jezierski kort voor de finish inhalen en eindigde zo zelfs als tweede achter Philip Hasemann!

De tweede race in de middag begon net als de eerste voor mij - opnieuw op de vierde plaats na de start. Maar toen kon ik mijn concurrenten weer inhalen en de leiding nemen. Deze keer kon ik meteen een kleine voorsprong pakken, zodat ik deze race voor Philip en Oktawian won.

Omdat Philip en ik elk een run wonnen en als tweede eindigden, werd de beste rondetijd gebruikt voor het dagklassement, en aangezien ik in beide races de snelste ronde reed, kreeg ik ook het dagklassement Klasse 2 70cc gewonnen.

1e plaats Thomas Heck HSR Racing /Scooter Center

2e plaats Philip Hasemann Scooter Racing Team H³

3e plaats Oktawian Jezierski ———–

In het algemeen klassement van de RH-Scooter Cup sta ik nu op de met 90 punten eerste plaats.
De volgende twee runs vinden plaats van 8 tot 10.10 oktober. op de Intermot in Keulen !!!